Ръководството на - София е депозирало 30 милиона лева, които

...
Ръководството на - София е депозирало 30 милиона лева, които
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА - София е депозирало 30 милиона лева за Българска армия?

Ръководството на - София е подало 30 милиона лв., които да послужат като гаранция и да дадат опция за продължаването на работата по реконструкцията на стадион " Българска войска ", гласи информация от няколко разнообразни източника. Сумата е била импортирана при започване на месеца, твърди " Тема спорт ".

Още през март работната група, формирана от представители на клуба, на министерството на спорта и на сдружението " Сердика Спортни парцели ", което е притежател на стадиона, към този момент работи на цялостни обороти.
 Майкъла: Ако Гриша Ганчев си тръгне, 90% ще има обединяване на двата ЦСКА Майкъла: Ако Гриша Ганчев си тръгне, 90% ще има обединяване на двата ЦСКА
" Напредваме непрекъснато и всички неща, които бяха обсъждани по време на срещата с министъра, ги реализираме последователно. Радващо е, че работим в една посока, и се надявам оптимално скоро да имаме публични вести, които да съобщим посредством уеб страницата на ЦСКА ", съобщи тогава юристът на отбора Станислав Трендафилов.

Той обаче не бе открит през вчерашния ден за коментар по отношение на информацията за подадената доста сериозна сума. Не е ясно и какво ще се случи с нея, в случай че се стигне до разтърсвания по високите етажи на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР