Ръководството на Sofia Open обяви, че юбилейното пето издание на

...
Ръководството на Sofia Open обяви, че юбилейното пето издание на
Коментари Харесай

Sofia Open 2020 ще се проведе през ноември |

Ръководството на Sofia Open разгласи, че юбилейното пето издание на шампионата от сериите АТР 250 ще се организира в седмицата, започваща на 9 ноември 2020 година България ще бъде една от дребното страни в света, които ще проведат шампионата от АТР тура след спирането на сезона поради пандемията от ковид.

Според оповестения от АТР обновен календар и краткотраен график до края на постоянния сезон са планувани шампионатите от Големият шлем - US Open и Roland- Garros, мастърсите в Синсинати, Рим и Париж, ATP 500 шампионатите в Хамбург, Санкт Петербург и Виена и ATP 250 шампионатите в София, Москва, Антверпен и Кицбюел, а сезонът ще приключи с Nitto ATP Finals в Лондон.

Ръководството на Sofia Open организира редица диалози с ATP Tour, с цел да се откри метод и подобаваща дата за провеждането на Sofia Open 2020 в името на почитателите на тениса в България, които показват огромен интерес и през годините основават изключителна атмосфера в " Арена Армеец ", наслаждавайки се онлайн на звезди на международния тенис.

На идващ стадий уредниците ще разгласяват детайлна информация за Sofia Open 2020, за билетите и за изискванията за достъп, които ще бъдат съобразени с настоящата епидемиологична конюнктура.

" Тенисът стартира да намира своя път за завръщане. И въпреки на първо място да би трябвало да се грижим за здравето и сигурността на всички, се надяваме, че ще успеем да запазим тези благоприятни условия за игра и да реализираме мощен свършек на сезона.

Бих желал да поздравя шампионатите за тяхната непрекъсната ангажираност, еластичност и съобразителност при намирането на решения за работа при актуалните предизвикателни условия ", съобщи президентът на АТР Андреа Гауденци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР