Ръководството на Славия благодари чрез официалния си сайт на бившия

...
Ръководството на Славия благодари чрез официалния си сайт на бившия
Коментари Харесай

Славия: Заги, завинаги един от нас!

Ръководството на Славия благодари посредством формалния си уебсайт на някогашния треньор на отбора Златомир Загорчич, който реши да напусне " белите ".
 Официално: Златомир Загорчич напусна Славия Официално: Златомир Загорчич напусна Славия
" Златомир Загорчич беше отпред на Славия в два интервала от своята кариера. Сръбският експерт с български паспорт пое “белите ” за първи път на 11 май 2017 година, след което тимът завоюва купата на България (сезон 2017-2018) и приключи на трето място в шампионата (сезон 2019-2020). Първата разлъка сред Славия и Загорчич беше на 1 септември 2020 година, след второто присъединяване на отбора в Лига Европа под управлението на някогашния национал на България. 

Загорчич се завърна отпред на “белите ” на 12 април 2021 година и води тима до 4 май 2023 година. За повече от пет сезона отпред на първия състав 51-годишният експерт записа 192 мача във всички шампионати отпред на тима. ПФК Славия благодари на Златомир Загорчич за взаимната работа, радостните моменти дружно и постигнатите победи. Желаем му още голям брой триумфи в бъдещата му кариера. 

Заги, вечно един от нас! ", пишат " белите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР