Ръководството на Щутгарт не е получавало никакви оферти за бранителя

...
Ръководството на Щутгарт не е получавало никакви оферти за бранителя
Коментари Харесай

Щутгарт не е получавал оферти за Бенжамен Павар

Ръководството на Щутгарт не е получавало никакви предложения за бранителя Бенжамен Павар. Френският национал, който изпрати страховит сезон в Бундеслигата, е спряган интензивно с трансфер в Арсенал, само че от сегашния му клуб са уверени, че той ще остане в отбора и през идващия сезон.

„ Спокойно мога да кажа, че не се тормозя изключително по този въпрос. Изказванията, които той направи са нещо всекидневно. Павар имаше извънреден сезон за Щутгарт и е обикновено огромните клубове да го наблюдават “, съобщи спортният шеф на отбора Михаел Решке.

22-годишният бранител изигра 34 мача за своя отбор в шампионата, като с положителните си изяви си завоюва място в състава на Дидие Дешан за Световното състезание в Русия.

Поддържаме непрекъснат контакт както с Бенжи, по този начин и с неговия сътрудник и сме наясно с всичко, което се случва. С него коментирахме проектите му за бъдещето, присъединяване му в националния тим, говорихме за Шампионската лига и че нашето предпочитание е той да остане тук и през идващия сезон “, разяснява още Решке. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР