Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД удължи с още

...
Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД удължи с още
Коментари Харесай

Заводът на „SEBN-BG“ в Мездра няма да работи до Великден

Ръководството на “СЕ Борднетце - България “ ЕООД удължи с още една седмица краткотрайното прекратяване на работа на заводите на сдружението в Мездра и Карнобат за произвеждане на съставни елементи за интернационалната автомобилна промишленост. Така вместо до 12 април, двете местоположения ще останат затворени до 20 април 2020 година (включително), оповестиха от Община Мездра.
Решението е взето, поради епидемиологичната конюнктура в страната, оповестеното изключително състояние в Република България и спомагателното удължение интервала на краткотрайното прекъсване на производството в заводите на клиентите на компанията. Планираното все още обновяване на работа на двете местоположения е 21.04.2020 година (вторник).
Ето цялостният текст на известието от “СЕ Борднетце - България “ ЕООД, оповестено на формалната страница на сдружението във facebook:
„!ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Уважаеми сътрудници,
Информираме Ви, че поради епидемиологичната конюнктура, оповестеното с решение на Народното събрание изключително състояние в България и в допълнение удължение интервала на краткотрайното прекъсване на производството в заводите на нашите клиенти, неработният интервал за „ съдебна експертиза Борднетце - България “ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 16.
Планираното все още обновяване на работа за локация Мездра е на 21.04.2020 година (вторник).
През календарна седмица 16 за локация Карнобат се възнамерява отчасти започване на работа в планове „ АБТ “ и „ Батерия “ в понижен цифров състав. Възобновяването на работата по всички планове е на 21.04.2020 година (вторник).
По отношение на потребността от самостоятелни работни графици, апелирам обърнете се към директните си ръководители или мениджърите на отдели.
Заплатите за месец март са изплатени в цялостен размер и без закъснение на 07.04.2020 година Ваучерите за храна ще се раздават по график от втория ден след възобновяването на естествения работен развой в компанията.
Предоставянето на заплатен годишен отпуск се прави в сходство с наредбите на Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание от 13.03.2020 година, заради което не е належащо попълването на молби за прилагане на отпуск от Ваша страна.
Бъдете здрави! “

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР