Ръководството на Рома категорично изключи възможността Челси да включи тарана

...
Ръководството на Рома категорично изключи възможността Челси да включи тарана
Коментари Харесай

Рома тропна по масата заради опитите на Челси да пробута Батшуай

Ръководството на Рома изрично изключи опцията Челси да включи тарана Миши Батшуай в договорката, която би трябвало да изпрати Един Джеко и Емерсон Палмиери на „ Стамфорд Бридж”. „ Джалоросите” не демонстрират интерес към резервата при „ сините”, които пробват посредством белгиеца да отбият част от трансферната сума.

Джеко и Емерсон получиха позволение за трансфер в Челси

В началото на седмицата италианските медии оповестиха, че Джеко е трансформирал първичната си позиция и към този момент е податлив да премине на „ Стамфорд Бридж”, до момента в който на Емерсон сходно предпочитание не му липсваше. Според информациите босненският нападател към този момент се е договорил да получава по 8 милиона евро годишно, а сумата, която Рома желае да получи за дуото си, е 50 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси.

Последен късмет за Батшуай?

„ Скай Италия” твърди, че Челси занапред би трябвало да насочи оферта в подобен размер. Англичаните се чудеха над разновидността дали не могат да предложат Миши Батшуай в подмяна и да си спестят част от директните разходи.

Агентът на Джеко пътува до Лондон

В Рома въобще не приветстват подобен вид, защото тъмнокожият състезател по никакъв метод не се вписва в проектите им. Затова на този стадий съглашение сред клубовете няма, само че наподобява много евентуално да се откри консенсус в околните дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР