Ръководството на Реал Мадрид ще се срещне в следващите дни

...
Ръководството на Реал Мадрид ще се срещне в следващите дни
Коментари Харесай

Среща на високо ниво: Шефовете на Реал и Интер уговарят трансфер на Лаутаро Мартинес

Ръководството на Реал Мадрид ще се срещне в идващите дни с сътрудниците си от Интер, с цел да обсъдят възможен трансфер на Лаутаро Мартинес.

Испанското издание " Апелативен съд " твърди, че аржентинецът е виждан като опция на Килиан Мбапе, в случай че в последна сметка от “Сантяго Бернабеу ” решат, че не могат да си обезпечат подписа на французина.

“Лос бланкос ” имат остра потребност от централен нападател след напускането на Карим Бензема, който по този начин или другояче бе без сериозна опция през последната акция, в посока Саудитска Арабия.

До момента от Реал съумяха да привлекат Хоселу от Еспаньол. Той сподели положителни реализаторски качества през предишния сезон и записа 16 гола в 34 мача в Ла Лига, въпреки че “папагалчетата ” изпаднаха.

Въпреки това Карло Анчелоти упорства пред Флорентино Перес да бъде взет първокласен голаджия, с цел да бъдат преследвани сполучливо високите цели на управлението.

Разбира се, Килиан Мбапе остава цел номер едно за офанзивата на отбора, само че от Реал имат съществени запаси към заплащането на над 150 милиона евро за състезател, който единствено след година ще е свободен сътрудник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР