Ръководството на Реал (Мадрид) е изключително активно в опитите си

...
Ръководството на Реал (Мадрид) е изключително активно в опитите си
Коментари Харесай

Реал с интерес и към нападателя на Виляреал

Ръководството на Реал (Мадрид) е извънредно интензивно в опитите си допустимо най-бързо да запълни празнините, които се отвориха в офанзивата на отбора на Карло Анчелоти.

Голмайсторът Карим Бензема се раздели с " белите ", с цел да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, а Азар, Мариано и Асенсио също напуснаха Реал.

Докато в последните два дни най-често се приказва за това, че Хари Кейн и Кай Хавертц са цели за офанзивата сега, от " Сантиаго Бернабеу " са отправили питане към още един нападателен футболист. Според " Ас " това е крилото на Виляреал Самуел Чуквуезе.

24-годишният нигериец има контракт за още една година и заради тази причина няма да излезе толкоз скъпо на Реал. " Ас " допуска, че оферта от порядъка на 40 милиона евро ще бъде задоволителна за този трансфер, макар че в контракта, който Чуквуезе подписа в края на 2019-а година бе включена освобождаваща уговорка в размер на 80 милиона евро.

Чуквуезе се разписа преди два месеца на " Сантиаго Бернабеу ", когато означи два гола за успеха с 3:2 в конфликт от Ла Лига. Преди това той вкара във вратата на Куртоа и в срещата от 1/8-финалите за Купата на Краля.

През миналия сезон нигериецът записа цели 50 мача във всички шампионати с екипа на Виляреал, като означи 13 гола и направи 11 асистенции.
 Реал (Мадрид) ще направи начална оферта от 80 милиона евро за Хари Кейн
Реал (Мадрид) ще направи начална оферта от 80 милиона евро за Хари Кейн

Реал вижда 29-годишния англичанин като съвършен заместител на Карим Бензема
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР