Ръководството на РБ Лайпциг изиска от германски власти специално разрешение

...
Ръководството на РБ Лайпциг изиска от германски власти специално разрешение
Коментари Харесай

РБ Лайпциг изиска разрешение от властите да приеме Ливърпул

Ръководството на Република България Лайпциг изиска от немски управляващи особено позволение за влизане в страната за тима на Ливърпул, с цел да може да се организира мачът сред двата тима от осминафиналите на Шампионската лига на 16 февруари.

В събота Германия затвори границите си за някои страни, в които се появиха новите варианти на ковид и включително влиза и Англия. Засега тази мярка ще остане в действие най-малко до 17 февруари.

Говорител на вътрешното министерство на Германия сподели, че в заповедта няма особено изключение за спортните тимове, само че е допустимо да бъде направено изключение.

Правилата на УЕФА изискват Република България Лайпциг да уведоми централата до 8 февруари дали дуелът ще може да се състои по проект в немския град. Ако това не е допустимо, Лайпциг би трябвало да предложи различен безпристрастен стадион. Възможен е вид за замяна на семействата, само че в случай че Лайпциг не успее да откри решение на проблема, то тогава Ливърпул може да получи служебна победа с 3:0.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР