Ръководството на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи

...
Ръководството на Прокуратурата на Република България призова всички прокурори, следователи
Коментари Харесай

Прокуратурата с акция за даряване на кръвна плазма

 Ръководството на Прокуратурата на Република България прикани всички прокурори, следователи и правосъдни чиновници, преболедували COVID-19 и възстановили се от инфекцията, да поддържат акцията по даряване на рековалесцентна плазма.

" Всяка наша помощ и изпитание са от голяма важност за спасяването на човешкото здраве и живот. Нека дружно да попълним Националната банка за рековалесцентна плазма и да продължим да го вършим, до момента в който от това има потребност! “, написа в апела на управлението на Прокуратура на Република България, адресиран до административните ръководители на прокуратурите, шефа на Национална следствена служба и правосъдните чиновници.

В акцията по даряване на кръвна плазма /съдържаща антитела от преболедували COVID-19/ могат да се включат всички прокурори, следователи, правосъдни чиновници, техни родственици и близки, които са преболедували и са се възстановили от инфекцията.

Предстои да се изготви график на искащите и отговарящи на критериите, които ще могат да дарят рековалесцентна плазма в Центъра по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР