Ръководството на Продължаваме промяната днес е провело три срещи с

...
Ръководството на Продължаваме промяната днес е провело три срещи с
Коментари Харесай

Петков и Василев започнаха преговори за правителство с ИТН, БСП и ДБ

Ръководството на Продължаваме промяната през днешния ден е провело три срещи с представители на ИТН, Българска социалистическа партия и Демократична България. След последната среща с Демократична България, Кирил Петков и Асен Василев дадоха взаимни изказвания дружно с водачите в оставка на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов.

" Днес организирахме три срещи. И трите бяха доста градивни. На тях обсъдихме процеса, по който да преговаряме за бъдещото държавно управление. Всяка партия ще даде експерти по обособените политики и ще проведем взаимни срещи. Така ще стигнем до стратегия, която ще бъде с дати и периоди. Така ще имаме едно градивно съдружно съглашение, което всеки ще подпише. Този развой ще има ясни правила. Не можем да приказваме за положителни политики, в случай че не структурираме добър развой. Всяка една от партиите осъзнава какъв брой е значимо да имаме държавно управление. Те схващат, че е значимо да беседваме дружно, а не да влизаме в обособени сделки ", съобщи Кирил Петков след срещата.

Всички са съгласни с този метод на връзка, добави Асен Василев.

Христо Иванов удостовери, че има настройка да бъде направено държавно управление. " Обнадеждени сме, гледаме с оптимизъм на това, което се случва. Нямаме основни разлики в настройките с Продължаваме промяната. Аз съм в оставка, тъй че ще желая мандат от Националния съвет на Демократична България да организирам договаряния. Ще отнеме време, тъй като би трябвало да има добре направен проект за работа и хората да знаят кой каква отговорност носи. Видяхме задоволително образци по какъв начин може да не се направи държавно управление. Всички сме решени да покажем по какъв начин можем да създадем държавно управление " съобщи той и акцентира, че на срещата не са обсъждани имена и министерски постове.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР