Ръководството на прави всичко възможно да привлече нов нападател. А

...
Ръководството на прави всичко възможно да привлече нов нападател. А
Коментари Харесай

Лудогорец в люта битка за нападател

Ръководството на прави всичко допустимо да притегли нов нападател. А приоритет е кипърецът Пиерос Сотириу. Сделката се считаше за сигурна, като даже се предполагаше, че първенците ще платят 800 хиляди евро за правата му. В последните дни обаче за подписа на Сотириу се е появила доста сериозна конкуренция. Гръцкият е извадил сходна сума, като тази, която дава Лудогорец, написа изданието Newsit.gr.

Проблемът обаче става по-сериозен, тъй като с изключение на гърците и българите, на хоризонта са се появили и други клубове, които са предложили даже повече пари. Това значи, че в случай че родният отличник желае да вземе тарана на Астана, ще би трябвало да вдигне мизата или да го изкуши по някакъв различен метод. Само преди година Сотириу е платен от Копенхаген за 2 млн. евро. Преди това пък датчаните го взимат от АПОЕЛ (Никозия) за 2,5 млн. евро. А в този момент цената му е спаднала фрапантно.

Лудогорец незабавно търси нов таран, тъй като сега разполага само с ветерана и с младока. Все отново положителната вест е, че Ихинио Марин се възвръща по-бързо от предстоящото и даже към този момент тренира на омекотен режим. Испанецът обаче сигурно ще пропусне най-малко първите мачове от пролетния полусезон, като ще е подготвен най-рано за плейофите в шампионата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР