Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за

...
Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за
Коментари Харесай

Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно: Възраждане

" Ръководството на Политическа партия и Демократична България би трябвало да бъде задържано за държавна измяна неотложно! Ръководството на ГЕРБ също, само че за изцяло творчество! ”, написа в профила си във Фейсбук водачът на " Възраждане ” Костадин Костадинов.

От партията внасят сигнал до основния прокурор за депутати в Народното събрание, направили " държавна измяна ".

По думите на Костадинов, ново постоянно държавно управление с втория мандат не е допустимо да се случи и сега сме очевидци на следващия план на американското посолство.

" Кирил Петков и Асен Василев. Конкретен състав - държавна измяна. Цитирам това, което всички вие слушахте допреди малко, тъй като целият парламент слушаше доскоро 1 конференция, в този момент ще го изтъквам още един път. Глас, наподобяващ на Кирил Петков, споделя: " Ръководителите на службите са съгласувани и синхронизирани с посолствата ”, а по-късно различен мъжки глас, наподобяващ съпредседателя на " Продължаване смяната ”Асен Василев споделя: " Само да кажа, че имената са синхронизирани с посолството ”. Синхронизирани с посолството, утвърдени от посолствата. Ясно е кое е посолството - американското посолство ".

Костадинов съобщи, че би трябвало президентът бързо да задейства процедурата с мандатите

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР