Ръководството на Пирин (Благоевград) реши да отложи честването на 100-годишнината

...
Ръководството на Пирин (Благоевград) реши да отложи честването на 100-годишнината
Коментари Харесай

Пирин отложи празника за 100-годишния юбилей на клуба

Ръководството на Пирин (Благоевград) реши да отсрочи честването на 100-годишнината на клуба. Тържеството бе планувано за 22 октомври тази година, само че бе преместено за 22 април следващата година, защото част от плануваните мероприятия не може да бъдат изпълнени на в началото оповестената дата. От клуба са поканили над 200 ветерани, чиновници и деятели, само че огромна част от тях живеят в чужбина и нямат опция да участват на 22 октомври.

" Уважаеми последователи на Пирин, 

авансово плануваното честване на 100-годишнината на нашия клуб за 22.10.2022 ще се организира на 22.04.2023 година. Основната причина за смяната на датата за празника е обвързвана с невъзможността част от плануваните мероприятия да бъдат изпълнени на към този момент оповестената дата. ФК Пирин изготви лист с над 200 ветерани, чиновници и деятели, които държим да станат част от нашето празненство, само че огромна част от тях живеят в чужбина. Така провеждането на празника на 22.04 е и опция за съчетаване с великденските празници, които са седмица по-рано. 

ФК Пирин приготвя доста изненади свързани с юбилея, който ще бъде отпразнуван в едно и с различен значим празник от историята на клуба, а точно 50 годишнината от първото класиране на " орлетата " в А група. Междувременно ще ви осведомяваме за всички действия свързани с организацията на празника ", обявиха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР