Ръководството на ПФК Левски отмени контролните срещи със Спартак (Москва)

...
Ръководството на ПФК Левски отмени контролните срещи със Спартак (Москва)
Коментари Харесай

Официално: Левски се отказа от контролите с руски отбори

Ръководството на ПФК Левски анулира контролните срещи със Спартак (Москва) и Урал , които трябваше да се изиграят по време на зимната подготовката. " Сините " са на лагер в Дубай, където са и доста от съветските тимове.

Ето какво се споделя в формалното известие на тима от " Герена ":

" Левскари,

Ръководството на " ПФК Левски " взе дефинитивно решение плануваните контролни срещи със " Спартак " (Москва) и " Урал " да не се проведат.

Решението за тях бе взето с оглед обезпечаване на допустимо най-пълноценна подготовка на представителния тим.

Най-важното за нас обаче остава единството сред клуб и последователи. " Левски " е обединен "

 

Това се случва след напън на последователите, в това число от сдружението " Левски на левскарите ", което следва да стане притежател на 10% от акциите на клуба, откакто те бъдат трансферирани от концерн " Синя България ".

Повечето от фен-клубовете, в това число Националния клуб на последователите, също реагираха остро след информацията за проведените контроли против тимове от Русия.
Свързани

Ето какво сподели Никола Бушняков от сдружението „ Левски на левскарите “ преди дни в студиото на Euronews PrimeTime :

" В по-голямата си част последователите на Левски са извънредно недоволни от решението да бъдат изиграни другарски мачове против съветски противници. Опитват се да влияят по всевъзможен метод върху управлението на тима, за това да не се случва. Злото се храни с приемливост и с отстъпки. Колкото повече засищаме глада му, толкоз по-голямо и безсрамно става то, и най-после изяжда нас за десерт. Затова и решенията на ФИФА и УЕФА не са основополагащи, когато би трябвало да взимаме страна. Логично е клубът да се преценява с мнението на последователите си, тъй като в последните години той съществува с помощта на тяхната финансова поддръжка. Само за 2022 година Левски получи 8 млн. лв. от почитателите си. Вярно е, че при анулация на дадена контрола, клубът дължи неустойки, само че в последна сметка Левски е подобен тим, в който моралът би трябвало да е над финансовите въпроси. "
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР