Ръководството на ПФК Черно море поздравява треньора на вратарите Боян

...
Ръководството на ПФК Черно море поздравява треньора на вратарите Боян
Коментари Харесай

Треньор празнува рожден ден на Тича

Ръководството на ПФК Черно море поздравява треньора на вратарите Боян Пейков. Днес наставникът чества своя 35-и рожден ден. Всички в клуба му пожелават доста здраве, персонални и професионални триумфи, както и доста победи с отбора на “моряците ”.

Пейков дойде на “Тича ” през зимата на 2018 година, като част от щаба на Илиан Илиев. Младият експерт е младеж на Левски, с много богата кариера като професионален футболист.

Роденият на 1 май 1984 година в София вратар е носил екипите на Локомотив София, Литекс и Берое, като със старозагорския клуб печели Купата на България през 2010. Тогава Боян не позволява нито един гол във вратата си и прави “заралии ” първият тим, спечелил трофея без попадение в личната си врата.

Завършва Националната спортна академия с профил треньор по футбол и състезателен мениджмънт, и е магистър по сигурности.

Прави първите си стъпки в треньорската кариера преди три години в Царско село, където тренира вратарите в академията, а след това и в първия тим. Става част от щаба на Илиан Илиев през 2017 година във Верея.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР