Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) е пуснало жалба срещу съдийството

...
Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) е пуснало жалба срещу съдийството
Коментари Харесай

Ботев Пд със жалба срещу кьорав рефер

Ръководството на ПФК Ботев (Пловдив) е пуснало тъжба против съдийството в дуела против Левски, оповестиха от клуба. „ Канарчетата “ изгубиха срещата от 13-ия кръг на Първа лига с 0:1, само че имат искания за погрешно анулиран изравнителен гол на Николай Минков.
Главният арбитър Станимир Тренчев не призна попадението след намесата на системата ВАР, защото реши, че Елвис Ману е направил нарушаване против Цунами малко преди завършващия изстрел на Минков.

От Ботев оповестиха, че след срещата в клуба са постъпили огромен брой известия от почитатели с молба „ управлението да отбрани тима от съдийски неточности и предубедена работа на реферите “. „ Жълто-черните “ приканиха Българския футболен съюз да провежда среща или семинар, на който представители на съдийската гилдия да разяснят на клубовете някои от основните решения на реферите през сезона в Първа лига.

След мача в София против Левски изпратихме публична тъжба до БФС. Освен това намерено и обществено молим БФС да провежда среща или семинар, на който представители на съдийската гилдия да ни разяснят някои основни решения на реферите, които безспорно повлияха на редица срещи през този сезон. Ние предлагаме сходни срещи да станат постоянни. Всички клубове имат право да получат отговори на своите въпроси, с цел да ги предадат на почитателите и да им рапортуват.

Още един път подчертаваме, че всеки може да сгреши. Но грешките би трябвало да се одобряват и да се работи върху отстраняването им. Нека свършим тази работа дружно. От това се интересуват безусловно всички клубове и почитатели в цяла България. Виждаме и разбираме обстановката в българския футбол от вътрешната страна – и сме сигурни, че в близко бъдеще всичко би трябвало да се промени трагично към по-добро, другояче няма да се постанова да приказваме за триумфи на българските клубове и българския народен тим на европейската сцена, се споделя в формалната позиция на управлението на Ботев (Пловдив).

Източник: БНР
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР