Ръководството на ОФК Вихрен (Сандански) излезе с декларация, че има

...
Ръководството на ОФК Вихрен (Сандански) излезе с декларация, че има
Коментари Харесай

Вихрен чака покана за Втора лига

Ръководството на ОФК Вихрен (Сандански) излезе с декларация, че има подготвеност да вземе присъединяване през новия сезон 2023/24 във Втора лига.

" Отборът на ОФК Вихрен декларира изрично, че има подготвеност, в случай че бъде поканен от БФС, да вземе присъединяване във Втора лига за новото състезание. Нашият тим има цялостната поддръжка на Община Сандански, в лицето на кмета Атанас Стоянов, както и на финансовия покровител на клуба Константин Динев. Базата на Вихрен е в положение, което дава отговор на всички условия за лицензиране на стадиона. От понеделник 19 юни стартира замяна на тревната настилка на главния терен, което значи, че до старта на шампионата ние ще имаме чисто нов терен. Също по този начин на стадиона бяха сменени и седалките на трибуните. ОФК Вихрен по нищо не отстъпва на тимовете от професионалния футбол, защото сигурно няма различен тим от аматьорския футбол, в който футболистите да упражняват всеки ден, от клуба да им е обезпечена всеки ден храна, както и всички нужни възстановителни процедури ", това се споделя в декларацията на ОФК Вихрен.

" Готови сме в случай че БФС насочат покана да стартираме присъединяване в професионалния футбол. Много добре знаем, че има тимове, които са финансово нестабилни и може да не стартират новото състезание. Ние имаме безусловно всички гаранции, че клубът е финансово постоянен за присъединяване във Втора лига. Всичко е в ръцете на ръководителите на българския футбол. Югозападна България се слави с едни от най-интересните локални дербита, а такива сигурно ще има, в случай че бъдем позволени да играем измежду експертите във Втора лига ", показа ръководителят на УС на ОФК Вихрен Георги Манолев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР