Ръководството на Община Разлог - инж. Венцислав Гърменов, г-н Иван

...
Ръководството на Община Разлог - инж. Венцислав Гърменов, г-н Иван
Коментари Харесай

Ръководството на Община Разлог се срещна с жители на с. Долно Драглище

Ръководството на Община Разлог - инж. Венцислав Гърменов, господин Иван Гюров и госпожа Гергана Колчева- Фарфарова, и кметът на село Долно Драглище- госпожа Лиляна Боянова организираха среща-разговор с жителите на село Долно Драглище, по отношение на благоустройството на селото.

“Най- значимото за нас е грижата както за бъдещите генерации, по този начин и за възрастните хора. С оглед обезпечаването на подобаващи условия за игра на децата, ще подменим напълно оборудванията в двора на детската градина, по сходство на дейностите които извършихме на площадката в центъра на селото. За обезпечаване качествено даване на здравни грижи и услуги, през актуалната година продължава ремонта на Защитеното жилище, като в това време водим договаряния и за отварянето на зъболекарския кабинет в селото. ”, съобщи инж. Гърменов, кмет на община Разлог.

“Инфраструктурата на всяко едно обитаемо място е ключа за привличане както на вложители, по този начин и на туристи в селото. В момента имаме капиталово предложение за създаване на бутикова пивоварна, като концепцията е в по-напреднал стадий да се употребява и част от землището на Долно Драглище за развъждане на основната съставна част на бирата - хмел. Като част от самодейността за “Безопасна и здрава среда ” сме присъединили разчистване и подсилване на коритото на реката, както и засаждане на нови дървета. Амбициите ни са ориентирани също, до няколко години изграждащата се сега черква “Св. Св. Йоаким и Анна ” да стартира своето действие. ”, добави зам.-кметът господин Гюров.

Местната власт планува също създаване на канализация, замяна на тръбопровод и полагане на баластра на няколко улици в селото, като прилежащата към детската градина улица “Четвърта ” ще бъде и асфалтирана. Скоростта на транспортните средства, минаващи през основната улица “Първа ” до няколко месеца следва да бъде лимитирана, посредством новоизградени непрекъснати изкуствени неравности.

Ръководството на Община Разлог продължава със срещите-разговор с представители на кварталите от град Разлог при започване на месец април.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР