Ръководството на Ню Йорк вече има вариант кой да замести

...
Ръководството на Ню Йорк вече има вариант кой да замести
Коментари Харесай

Никс вече имат потенциален заместник на Хорнасек

Ръководството на Ню Йорк към този момент има вид кой да замести Джеф Хорнасек отпред на тима от “Медисън Скуеър Гардън”. Бившият гард на Финикс, Филаделфия и Юта бе освободен от Никс след два сезона като ментор на тима, като и в двата от тях нюйоркчани не стигнаха до плейофите. Той си потегля от “Голямата ябълка” с баланс от 60 победи и 104 загуби.

Шефовете на Никс възнамеряват да се свържат с Джери Стекхаус, който няма опит като ментор в НБА, само че през предишния сезон изведе Раптърс 905 до купата в Лигата за развиване, а през тази година още веднъж стигна до край с канадците, само че отстъпи на филиала на Сан Антонио - Остин Спърс.

43-годишният Стекхаус приключи кариерата си през 2013 година, а единствено две лета по-късно, през 2015, към този момент работеше като помощник в щаба на Торонто Раптърс. От 2016 година е отпред на Раптърс 905.

Стекхаус игра в НБА от 1995 до 2013 година, преминавайки през Филаделфия, Детройт, Вашингтон, Далас, Милуоки, Маями, Атланта и Бруклин. През сезон 2000/2001 той е топреализатор на Лигата с 29.8 точки приблизително на мач, а в кариерата си изиграва общо 970 мача със междинни индикатори от 16.9 точки, 3.3 асистенции, 3.2 битки и 0.9 отнети топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР