Ръководството на Ню Йорк Никс ще потърси да добави стрелец

...
Ръководството на Ню Йорк Никс ще потърси да добави стрелец
Коментари Харесай

Ню Йорк Никс търси стрелец в помощ на Ар Джей Барет

Ръководството на Ню Йорк Никс ще потърси да добави стрелец към гардовата си линия. Според SNY това ще е за титулярният плеймейкър на отбора Ар Джей Барет да получи нужната помощ от спомагателен стрелец на позиция 2 в отбора на Никс.

Бившият старши треньор на нюйоркския отбор Дейвид Физдейл също уточни, че отборът би трябвало да прибави повече стрелци към състава си.

Former Knicks’ coach David Fizdale says that RJ Barrett is a true star https://t.co/MEFhTkcKGK
— TalkBasket (@TalkBasket) March 25, 2020
" Обичам Елфрид Пейтън, Франк Нтиликина и Денис Смит-младши, само че всички те имат нещо общо в това, че не са непрекъснати в стрелбата си от далечно разстояние при излизане от подслон. Имаш супер гений в лицето на Мичъл Робинсън - и аз мисля, че Мичъл може да се трансформира в един от най-хубавите центрове в идващите 10 години. Трябва да имаш човек, който да може да излиза от заслона, би трябвало да го използваш. Както постоянно съм казвал, ключът към развиването на играчите е спейсинга (б.р - дистанцията сред играчите на паркета). Искаш да видиш по какъв начин играчите наподобяват по-добре на полето, да разтеглят играта ", сподели Физдейл.

" Мисля, че Ар Джей Барет въплъщава вида състезател, който може да играе в Ню Йорк. Трудолюбив, жилест, надарен, не подхожда с надменност, знае по какъв начин да се оправя с медиите и сходни неща ", добави още някогашният ментор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР