„Ръководството на НСО изразява благодарност на своите служители, които с

...
„Ръководството на НСО изразява благодарност на своите служители, които с
Коментари Харесай

Опазихме Петков на Шипка професионално: НСО

„ Ръководството на НСО показва признателност на своите чиновници, които с професионалното си държание способстваха за преодоляване на зародилото напрежение и съгласно своите пълномощия не позволиха да се стигне до нежелани произшествия “, сочи позиция на ведомството във връзка с случая на връх Шипка на 3 март.

Напомняме, че на Националния ни празник, министър председателят Кирил Петков бе замерян със нежни топки, които чиновниците на НСО трябваше да отклоняват. „ НСО е деполитизирана военизирана работа за сигурност и изрично се противопоставяме на всички опити службата да бъде обвързвана с партийни ползи, планове и дейности “, подчертаха от там. „ Можеше малко повече интензивност да има от тяхна страна”, разяснява пред bTV някогашният началник на НСО Красимир Станчев.

На въпрос дали е нужна оставка на шефа на ведомството, той отговори: "Според мен - да. В последна сметка, както аз поех отговорността след събитията в Росенец, където даже никой не ме осведоми какво се случва там. " ”Хората към Петков при визитата му на Шипка на 3 март са част от авангардната група на НСО плюс екипа за защита “, разяснява още Станчев.

„ Гардовете постоянно носят едни сходства на куфарчета, могат да я вдигнат, тук няма нищо такова “, разяснява той обстановката, при която гардът разрушава с ръка снежна топка над главата на премиера.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР