Ръководството на Нефтохимик разпространи писмо до медиите, в което се

...
Ръководството на Нефтохимик разпространи писмо до медиите, в което се
Коментари Харесай

Започва проектирането на нов стадион в Бургас

Ръководството на Нефтохимик популяризира писмо до медиите, в което се оповестява, че се стартира планиране на нов стадион в Бургас. Ето какво пишат " шейховете ":

" Дългоочаквана добра вест за футбола в Бургас. На днешната сесия на общинския съвет бе гласувано решението да стартира планиране на нов градски стадион. За построяването на оборудването към този момент е определена и подобаваща локация. Това е имот в квартал " Меден Рудник ", намиращ се на отзивчиво и комфортно за задачата място.

За да се стигне до днешното историческо решение на локалния парламент голяма заслуга имат почитателите на Нефтохимик. Преди няколко месеца те подеха акция за прекосяването на стадион " Лазур " във притежание на Общината. Въпреки силата, с която това обръщение заля целия град и макар десетките футболни престижи, които поддържаха идеята, стана ясно, че юридически това е невероятно, на този стадий.

Затова нашите почитатели насочиха напъните си към построяването на нов стадион. Те организираха голям брой срещи с общинската администрация и с всички партийни групи в локалния парламент, показаха концепцията си, предложиха подобаващи местоположения и, в последна сметка, получиха поддръжката на политиците и обществеността.

След днешното съвещание, поддръжката и желанието на общинските съветници да трансформират настоящето положение на футбола в Бургас, не подлежат на подозрение. Те направиха най-важната стъпка за възраждането на най-обичания спорт. С построяването на стадиона младите бургаски гении към този момент ще имат късмет да израстват във футбола и да се развиват в родния си град, а почитателите да се любуват на същински футболни дуели, изиграни на съвременно оборудване.

Нефтохимик показва благодарности на кмета Димитър Николов и локалния парламент по тази причина, че се ангажираха с тази идея. Клубът ще оказва подпомагане, със всички вероятни средства, до окончателното осъществяване на плана.

До първия съдийски сигнал на новия градски стадион на Бургас! Призоваваме всички клубове в града също да поддържат напъните на общинските представители и да се обединим дружно към тази идея, тъй като тя ще възроди футбола в града ни ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР