Ръководството на Народния театър вика хората и ги разпитва. Получавам

...
Ръководството на Народния театър вика хората и ги разпитва. Получавам
Коментари Харесай

Министър Минеков: Атмосферата в Народния театър е ужасна

Ръководството на Народния спектакъл вика хората и ги разпитва. Получавам недоволства всеки ден. Това сподели пред bTV министърът на културата Велислав Минеков. " Получавам ги документално, идват хора да се оплакват персонално. Има доста истории за описване. Атмфосферата там е ужасна слушам ужасни неща “, добави той.

Минеков съобщи, че ще се намеси в най-скоро време.

" Някой е помолен да напусне театъра, откакто е бил добре предизвестен и против обезщетение от две заплати. Някои вършат подписки. Има някакво разделяне. Очевидно е, че този спектакъл продължава ослепително да работи. Този проблем беше крит в продължение на месеци. За страдание там има една взаимозависимост. Това съм го казвал и различен път, зависимостта е сред шефа и двете госпожи. За него те са най-голямата полезност в театъра, а всичко останало няма значение. В най-скоро време ще се намеся “, добави Минеков.

Той разяснява и заплатите на създателите, като разясни, че би трябвало да се преценява с отпуснатия бюджет.

" 5,7 милиона лв. е дотацията на Народния спектакъл за тази година. Другите доходи са от билети. Този спектакъл е жертван на облага, само че те не могат да се харчат безотговорно “, съобщи още министърът на културата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР