Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" във

...
Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" във
Коментари Харесай

Обявиха обществена поръчка за ремонт на родилното отделение във Враца

Ръководството на Многопрофилната болница за интензивно лекуване "Христо Ботев " във Враца е подхванало следващ опит да ремонтира акушеро-гинекологичното поделение. Това излиза наяве от пуснатата социална поръчка за обновяване на отделението.
До 18 май претендентите да свършат дейностите би трябвало да подадат офертите си, а на идващия ден изпълнителният шеф доктор Петър Керемедчиев ще разгласи резултатите от наддаването.
Срокът за обновяване на отделението е 180 дни, а сумата, която се предлага за тях – 270 000 лв. без Данък добавена стойност. Средствата бяха отпуснати още предходната година на врачанската болница от здравното министерство. Имаше и оповестена социална поръчка от предходния изпълнителен шеф Евгени Любенов, която беше развалена от сегашния доктор Петър Керемедчиев.
Три компании – врачанска, софийска и варненска, аплайваха за парите.
Акушеро-гинекологията във Враца е отделението, което през последните години е най-ремонтираното на обещания. Поне от 15 година се приказва за неговото обновяване, а пари за тези действия бяха отпускани на два пъти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР