Ръководството на МБАЛ Свети Иван Рилски“ в призовава и моли

...
Ръководството на МБАЛ Свети Иван Рилски“ в призовава и моли
Коментари Харесай

МБАЛ Св. Иван Рилски в Разград търси доброволци

Ръководството на МБАЛ „ Свети Иван Рилски “ в приканва и моли всички лекари, които имат воля да оказват помощ в усложнената обстановка с епидемията от ковид, да се отзоват с помощ. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение, представени от Агенция " Фокус ".
От болничното заведение допълват, че е необходим личен състав за застраховане на сменния режим в коронавирус отделенията, с цел да могат да устоят на натиска върху болничната система.
 Коронавирусът затвори гастроентеорологията в болничното заведение в Разград Коронавирусът затвори гастроентеорологията в болничното заведение в Разград
Отделението по гастроентерология в разградската болница ще бъде краткотрайно затворено. Причината е, че всички лекари, които работят в него...
“Умоляваме лекарите от доболничната помощ, фелдшерите, медицинските сестри и санитарите, които желаят да се включат в тази нелека борба в болнична среда, да оказват помощ.
Всички доброволци ще бъдат овъзмездени за труда, напъните си и положителната си воля. Ще бъдат обезпечени финансово и снабдени със защитни дрехи.
Призоваваме още жителите на района да си наложат повече дисциплинираност и отговорност. Ако коронавирус до момента ви се е коствал неизвестен и неопределен, към този момент той има име и лице – това на Ваш непосредствен, комшия или другар.
Положението е сериозно и от всички нас зависи дали ще успеем да излезем от него и да го овладеем. За да дадем по-малко жертви! ”, се споделя още в апела на болница “Свети Иван Рилски ” в Разград.
 Разград към този момент е в рисковата алена зона Разград към този момент е в рисковата алена зона
Област Разград към този момент е в рисковата алена зона за разпространяване на COVID-19 със заболеваемост от 180 на 100 000 население за интервал о...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР