Ръководството на Марица (Пловдив) излезе с позиция след новината, че

...
Ръководството на Марица (Пловдив) излезе с позиция след новината, че
Коментари Харесай

Марица : Ще организираме протестно шествие с надуваеми лодки по река Марица!

Ръководството на Марица (Пловдив) излезе с позиция след новината, че Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) ще получат финансиране от страната за построяването и модернизирането на своите игрища. Днес кметът на Пловдив Здравко Димитров съобщи по какъв начин ще стане разпределянето на средствата, като от думите му стана ясно, че " пиратите " и Спартак (Пловдив) няма да получат финансиране от страната.
" Уважаеми маричани, уважаеми пловдивчани!
Ръководството на ПФК Марица 1921 Пловдив, с огромна наслада приветства отпуснатите средства от държавното управление за подкрепяне инфраструктурата на пловдивските клубове.

Истина е, че господин Здравко Димитров не е давал съответни финансови обещания към нашия обичан тим. Но не един път по време на своята предизборна акция, както и при визитата си на стадион " Марица ", самият той показа, че приоритет ще бъде развиването на ВСИЧКИ пловдивски спортни клубове.

На 30.04.2019г. аз, Христо Христов, президент на ПФК Марица 1921 Пловдив, участвах в едно " зрелище ", дружно с другите 3-ма президенти на пловдивските клубове. На него се обединихме в поддръжка дотъкмяване на стадион " Пловдив ". Идея, която няма развиване към този миг.

Стадион " Марица " е напълно общинска благосъстоятелност. Той има голяма потребност от главен ремонт. Клубът употребява един единствен футболен терен, който се употребява и за тренировки и за публични мачове, както от представителния тим, по този начин и от отборите от ДЮШ. Школата на " Марица " употребява за тренировки зелени площи, приналежащи на Английската гимназия и то посредством само на шефа на гимназията господин Радев, който позволявя провеждането на тренировки там, когато изискванията разрешават. В ДЮШ на " Марица " има над 150 деца, които са принудени да упражняват на тези меко казано несъответствуващи условия. Налага се да търсим салони, зали, стадиони и игрища чартърен, с цел да организираме естествен подготвителен развой. Същото важи и за публични срещи на тимовете от школата. Тези деца не са по-различни от останалите бъдещи спортисти в града.

Ние също можем и имаме право да протестираме и да затваряме булеварди, само че от почитание към пловдивчани няма да провокираме спомагателни тапи или неприятности за тях и за ръководителите на града ни. За сметка на това ние ще организираме протестно " шествие " с надуваеми лодки по река Марица! Така представлението ще продължи! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР