Ръководството на Манчестър Юнайтед се е свързало с редица от

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед се е свързало с редица от
Коментари Харесай

От Манчестър Юнайтед са задействали трансферните си планове, очакват се големи промени

Ръководството на Манчестър Юнайтед се е свързало с редица от известните сътрудници в света на футбола в опит да притегли качествени играчи, чиито контракти изтичат през лятото, оповестява вестник “Сън ”. “Червените дяволи ” вършат доста слаб сезон и сега заемат едвам шестото място в класирането на Премиър лийг, само че са застрашени да пропуснат даже място в Лига Европа, в случай че не завоюват последният си дуел за сезона против Кристъл Палас в Лондон.

През лятото се чакат доста промени на “Олд Трафорд ”, когато отпред на отбора ще застане Ерик загар Хаг. Върху нидерландецът са предоставени доста огромни упования за това тима да има напълно друго лице през идната акция. Освен това клубът ще бъде изоставен от сериозен брой играчи - Пол Погба, Неманя Матич, Джеси Лингард, Хуан Мата и Единсон Кавани сигурно напущат, защото техните контракти изтичат, а под сериозна въпросителна е сложено още бъдещето на Дийн Хендерсън, Аарън Уан-Бисака, Фил Джоунс, Ерик Байи, Алекс Телеш и Маркъс Рашфорд, както и Антони Марсиал.

Временният ментор на отбора Ралф Рангник направи неотдавна изявление, в което планува, че “червените дяволи ” може би ще привлекат до 10 нови футболисти, което обаче, сякаш е малко евентуално. Въпреки това измененията там са в ход, а разбъркванията в спортно-техническата част са освен в треньорското управление. Напуснаха дългогодишните шефове на скаутското звено - Джим Лоулър и Марсел Баут, както и Мат Джъдж, който до този миг водеше договарянията за прехвърлянията. По-голяма отговорност пък ще поемат футболният шеф Джон Мърто и техническият Дарън Флетчър, които се чака да са в основата на взимането на решения.

От Манчестър Юнайтед се чака да създадат опит да вземат три или четири по-сериозни попълнения, които да костват не дребна сума на клуба, а медиите в Англия настояват, че от там са приготвили сума сред 100 и 150 милиона паунда, която обаче може да се усили след продажба на играчи. Именно заради тази причина наподобява много евентуално от Юнайтед да се огледат и за качествени попълнения измежду свободните сътрудници на пазара, а играчи с качества несъмнено не липсват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР