Ръководството на Манчестър Юнайтед е провело среща с част от

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед е провело среща с част от
Коментари Харесай

Манчестър Юн покани феновете да решат проблема с тишината

Ръководството на Манчестър Юнайтед е провело среща с част от ентусиастите в опит да се откри решение на казуса с все по-незадоволителната поддръжка от трибуните по време на срещите на “Олд Трафорд”. Мениджърът Жозе Моуриньо към този момент на няколко пъти се оплака, че почитателите не са задоволително дейни, което пречи за постигането на добра атмосфера при семействата.

В тази връзка преди дни хора от управата са разговаряли с представители на Тръста на последователите на клуба Manchester United Supporters Trust (MUST), на която са били обсъждани хрумвания за справяне с казуса.

Jose Mourinho says Old Trafford is a " quiet stadium "
Is it up to fans or the club to sort it out?#MUFC pic.twitter.com/aDsaR8nAPv
— Full Time DEVILS (@FullTimeDEVILS) February 4, 2018
Запалянковците са изразили неодобрение, че на естрада “Стретфорд Енд” прекомерно доста място се заема от местата за посетители и членове на фамилиите. Освен това ултрасите са разочаровани и от високите цени за въпросния бранш.

Тези и други тематики ще бъдат обсъждани и на идния на 23 февруари конгрес на почитателите на Манчестър Юнайтед. Премиър лийг 26 кръг, събота 3 февруари  Манчестър Юнайтед 2:0краен резулат  Хъдърсфийлд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР