Ръководството на Манчестър Сити заяви, че няма да пусне в

...
Ръководството на Манчестър Сити заяви, че няма да пусне в
Коментари Харесай

"Манчестър Сити" гарантира, че няма да пуска в отпуск персонала си

Ръководството на " Манчестър Сити " съобщи, че няма да пусне в насилствен отпуск чиновниците си (в това число не влизат играчите и треньорския щаб на първия отбор) и по този начин да се възползва от схемата на локалното държавно управление за поддръжка на бизнеса в обстановката на пандемия от ковид.

Позицията беше обявена от административния шеф в клуба Омар Берада.

По този метод " жителите " се трансфораха в първия отбор от британската Висша лига, който декларира подготвеност да изплаща цялостните заплати на личния състав си, макар пандемията и предстоящата финансова рецесия.
" Ливърпул " пусна в насилствен отпуск част от чиновниците си Вълна от неодобрение след решението на управлението на мърсисайдци
Лидерът в класирането " Ливърпул " ще пусне в насилствен отпуск част от чиновниците си, като 80% от техните заплати ще бъдат покрити от страната, съгласно новата скица, с която държавното управление реши да поддържа бизнеса в сложния интервал.

По този метод мърсисайдци си навлякоха гнева на почитателите, защото единствено преди месец оповестиха, че 2019 година е била извънредно сполучлива за тях във финансов аспект.

В насилствен отпуск са още част от чиновниците на " Нюкасъл ", " Тотнъм ", " Борнемут " и " Норич ".

Клубовете в Англия не могат да регистрират доходи от мачове, защото такива на Острова няма да се играят, до момента в който не бъде безвредно поради ковид.

В тази обстановка огромна част от отборите започнаха договаряния с играчите си за понижаване на заплатите.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 522 19 18 37 Света 1 218 991 17 538 65 878 253 821 Заразени* Нови Починали България 522 19 18 Света 1 218 991 17 538 65 878
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР