Ръководството на Манчестър Сити по всяка вероятност ще успее да

...
Ръководството на Манчестър Сити по всяка вероятност ще успее да
Коментари Харесай

В Англия: Сити отмъква възродения Иско

Ръководството на Манчестър Сити по всяка възможност ще успее да отмъкне футболиста на Реал Мадрид Иско Аларкон след края на сезона, пишат медии в Англия.

Разпралият Аржентина Иско: Зизу ми няма доверие в Реал

Според "Mirror " процедурите по завършване на договорката са стартирали незабавно след зашеметяващото показване на 25-годишния полузащитник против Аржентина. Припомняме, че Иско наниза хеттрик във вратата на "гаучосите ", а това нямаше по какъв начин да не подтикне шефовете на Сити към деяние.

Отново по информация на английското издание Иско от дълго време попада измежду главните цели на мениджъра на "гражданите " Хосеп Гуардиола за идния трансферен прозорец. Каталунският ментор упорства за привличането на испанския национал и работи интензивно за реализирането на договорката.

Иско седмият, който бележи хеттрик на Аржентина

Иско от дълго време попада в полезрението на манчестърици. През 2013 година някогашният началник на "граждание " Мануел Пелегрини се опита да притегли футболиста на "Етихад " от Малага, само че в последна сметка той реши да мина в Реал за сумата от 23 милиона паунда.

Иначе самият Иско неотдавна призна, че не получава задоволително доверие от наставника а "белите " Зинедин Зидан. Това до известна степен би могло да значи, че краят на кариерата му на "Сантиаго Бернабеу " е много близо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР