Ръководството на Лудогорец даде подробности относно това кога новото попълнение

...
Ръководството на Лудогорец даде подробности относно това кога новото попълнение
Коментари Харесай

От Лудогорец съобщиха кога Неделев почва тренировки и кога ще е представянето му

Ръководството на Лудогорец даде детайлности по отношение на това по кое време новото попълнение Тодор Неделев ще стартира тренировки с тима и по кое време ще бъде формалното му показване.

Във вторник шампионите и Ботев (Пд) завършиха с триумф договарянията по договорката. Българският национал стартира тренировки с новия си тим незабавно, като ще бъде разполагаем на Анте Шимунджа за идните мачове в efbet Лига и шампионата за Купата на България, оповестиха от Разград.

Тодор Неделев ще бъде показан публично като футболист на Лудогорец в четвъртък (2 март) на специфична конференция в Разград.

В мъжкия футбол Тодор Неделев е играл единствено в два тима - Ботев (Пд) и немския Маинц 05. Той е младеж на частния ФК Ботев 2002 (Пловдив), където играе, до момента в който навършва 18 години. С екипа на Ботев (Пловдив) халфът има 190 мача в родния хайлайф, като е отбелязал 62 гола и е осъществил впечатляващите 57 асистенции. На националния тим на България Неделев е изиграл 44 мача с 5 гола и 9 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР