Ръководството на Локомотив Пловдив вече е започнало разговори за нов

...
Ръководството на Локомотив Пловдив вече е започнало разговори за нов
Коментари Харесай

Локо Пд предлага нов договор на защитник

Ръководството на Локомотив Пловдив към този момент е почнало диалози за нов контракт с французина Жан-Кристиан Гомис. Защитникът е първи в листата на тези, с които "черно-белите " желаят да преподпишат, с цел да запазят гръбнака на отбора. Гигантът имаше доста солидни изяви в последните срещи и несъмнено демонстрира израстване. Срещу Локомотив (София) в шампионата за Купата на България той даже се разписа по атрактивен метод в добавеното време, с цел да прати "Смърфовете " на 1/4-финал.

Гомис е най-полезен от сътрудниците си в защита при изнасянето на топката. За високия си растеж той има много прилична техника, също така умее да разчита играта. Французинът има и прекрасен диагонален пас, което е значимо качество при употребяваната от Александър Тунчев скица на игра.

Доста от почитателите на "железничарите " също показват благосклонностите си към Гомис, който с изключение на в в защитата, може да бъде употребен и като част от халфовата линия. Желанието на треньорския щаб е още преди Нова година да има подписано съглашение с футболиста, с цел да не се стига до обстановка като през лятото, когато той си търсеше тим във Франция, въпреки от "Лаута " да бяха задействали клаузата за удължение на договора му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР