Ръководството на Локомотив Пловдив осъди криминалното деяние от неделя вечерта,

...
Ръководството на Локомотив Пловдив осъди криминалното деяние от неделя вечерта,
Коментари Харесай

Ръководството на Локо Пд осъди нападението над фенове на тима

Ръководството на Локомотив Пловдив осъди престъпното действие от неделя вечерта, когато бяха нападнати почитатели на "черно-белите ".

Ето каква декларация се появи в формалния уебсайт на Локо претекст Пд:

"Нападението е освен проведено, само че е и опит за ликвидиране над последователи на тима ни. След турнирния дуел сред Славия и "черно-белите " в София, част от почитателите ни са били брутално нападнати при завръщането им в Пловдив. В резултат на това трима от тях са били откарани в болница за оказване на незабавна здравна помощ, един от които в доста тежко положение и с заплаха за живота.

Призоваваме полиция, прокуратура и съд да вземат нужните ограничения и дейности и да приложат цялата суровост на закона върху причинителите на това закононарушение.

Пожелаваме на потърпевшите последователи на Локомотив оптимално бързо и пълноценно възобновяване и да могат в най-скоро време да поддържат още веднъж от трибуните обичания тим.

Преди идното пловдивско дерби в неделя желаем да напомним, че футболът е един от най-старите и обичани спортове в света, синоним е на великодушие и геройство, на взаимно почитание и почит към съперника. Дълг е и на двата клуба и техните почитатели да трансфорат дербито на Пловдив в един празник за града ни! ", гласи позицията на управлението на Локо Пд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР