Ръководството на Локомотив Пловдив е решено да вземе по-строги мерки

...
Ръководството на Локомотив Пловдив е решено да вземе по-строги мерки
Коментари Харесай

Локо Пловдив взима крути мерки срещу гратисчиите

Ръководството на Локомотив Пловдив е решено да вземе по-строги ограничения към пропусквателния режим на стадион „ Локомотив " по време на мачовете на отбора.

Старият проблем с огромния брой гратисчии става изключително настоящ в подтекста на непрекъснатото търсене на финансиране за довършването на обновяването на стадиона.

Проверка на " Мач Телеграф " сподели, че за дуела с Ботев Враца в неделя, преди който публично бе открита новата естрада " Бесика ", са регистрирани по-малко от 1500 продадени билета.

Това идва в случай, че по трибуните имаше съвсем двойно повече. Капацитетът на чисто новия фенски бранш е с 2500 седящи места и те бяха изпълнени съвсем до краен лимит. Не малко фенове имаше и в централната естрада.

Шефовете на " Лаута " към този момент са в контакт и представители на най-влиятелните фракции от агитката, с цел да се разяснява казусът. От клуба са на мнение, че с билети от 12 лв. никога не се подреждат измежду тези, които продават най-скъпи билети в елита. На този декор всеки доход би бил от основно значение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР