Ръководството на Лийдс сериозно обмисля две имена, с които евентуално

...
Ръководството на Лийдс сериозно обмисля две имена, с които евентуално
Коментари Харесай

Ръководството на Лийдс се обръща към специалиста по оцеляване

Ръководството на Лийдс съществено обмисля две имена, с които вероятно да размени сегашния управител на тима Хави Грасия. Според " Ди Атлетик " йоркширци са напът да се извърнат към опитния Сам Алардайс. Бившият селекционер на Англия има репутацията на експерт в борбата за оцеляване, макар че не съумя да го направи с последния клуб, в който да работеше. През сезон 2020/21 воденият от него Уест Бромич изпадна в Чемпиъншип.

Алардсайс би бил третият управител на Лийдс от началото на сезона. Клубът се раздели с Джеси Марч и назначи на неговото място Хави Грасия, който обаче завоюва единствено три от 11-те мача, в които води тима, и почитателите към този момент се обърнаха против него.

68-годишният Алърдайс не е работил в последните две години, само че е подготвен да одобри предизвикателство.

Според " Ди Атлетик " другият неочакван претендент за поста е някогашният халф на Лийдс Лий Бойър, който в кариерата си като управител е водил досега единствено Чарлтън и Бирмингам Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР