Ръководството на Ливърпул по всичко личи ще възобнови своя интерес

...
Ръководството на Ливърпул по всичко личи ще възобнови своя интерес
Коментари Харесай

Ливърпул съживява интереса си към майстор на асистенциите от Бундеслигата

Ръководството на Ливърпул по всичко проличава ще възобнови своя интерес към плеймейкъра на Република България Лайпциг Емил Форсберг. Шведският национал преди време попадаше в полезрението на Юрген Клоп и мърсисайдци, само че те по този начин и не започнаха нищо съответно.

Според британските медии обстановката към момента е надалеч от отправянето на съответна оферта, само че мениджърът на „ червените” мощно се замисля за прибавянето на още креативност към халфовата линия. Към момента на „ Анфийлд” има единствено двама играчи с сходни характерности – Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн. И двамата обаче демонстрираха податливост към травми, което може да се окаже проблем в дълготраен проект.

27-годишният Форсберг е на път да стартира своя 5-и сезон в Лайпциг, на който оказа помощ да завоюва промоция в Бундеслигата и да се утвърди като един от челниците в немския хайлайф. През сезон 2017/2018 Форсберг беше изключително впечатляващ със своите 22 асистенции, като по-късно и той беше сполетян от няколко тежки контузии. Въпреки това затруднение през предходната акция шведът съумя да приключи със 7 гола и 9 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР