Ръководството на Ливърпул е набелязало още двама треньори, които евентуално

...
Ръководството на Ливърпул е набелязало още двама треньори, които евентуално
Коментари Харесай

Ливърпул има още два варианта нов мениджър при евентуален провал с Алонсо

Ръководството на Ливърпул е набелязало още двама треньори, които вероятно да поемат мениджърския пост в клуба при възможен неуспех със посочения за любимец Чаби Алонсо, съобщи  " Телеграф ". Изданието добавя, че испанецът е мощно изкушен от концепцията да застане отпред на Байерн (Мюнхен), каквито са информациите в Германия в последните дни, и точно заради тази причина от " Анфийлд " към този момент се оглеждат за други възможности.

Имената на Рубен Аморим и Юлиан Нагелсман за излезли на напред във времето като съществени други възможности на Алонсо. Аморим сега е отпред на Спортинг (Лисабон) и съумя да изведе тима до първа купа в последните 19 години. Юлиан Нагелсман пък води на националния тим на Германия и ще води състава на Евро 2024, само че множеството медии настояват, че съвсем несъмнено ще напусне след европейския шампионат без значение от изхода за Бундестима.

Както е известно, актуалният управител на Ливърпул Юрген Клоп изненада футболната общност при започване на януари, когао разгласи, че ще напусне " Анфийлд " след края на сезона, защото към този момент няма нужната сила да продължи да бъде отпред на отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР