Ръководството на Левски все още не е направило предложение за

...
Ръководството на Левски все още не е направило предложение за
Коментари Харесай

Още няма предложение от Левски към Прохазка, Митрев и Панайотов

Ръководството на Левски към момента не е направило предложение за възобновяване на изтичащия контракт на Васил Панайотов. Другите двама от състава с договори до лятото - капитаните Божидар Митрев и Роман Прохазка, също съвсем несъмнено напущат " Герена " като свободни сътрудници.

Панайотов, който е младеж на " сините ", е един от най-нископлатените футболисти от състава, само че беше измежду дребното българи в титулярния състав през есента, като записа публични 23 мача с 3 гола и 1 асистенция. Представител на 27-годишния халф се е срещнал с изпълнителния шеф на " сините " Красимир Иванов преди две седмици за първични диалози, като тогава Иванов се е заел до дни да даде съответна оферта, само че такава няма.

Полузащитникът от Гоце Делчев, който се отличава със своята продуктивност и себераздаване, отклони две оферти от задгранични тимове през зимата, с цел да остане предан към родния си клуб и да изчака предлагането за нов договор, което управлението посочва, че ще направи.

Най-странното е, че през януари Левски сложи прекомерно висока трансферна цена на Панайотов, което отхвърли единия от клубовете, който имаше предпочитание да го закупи против минимална сума с оглед изтичащия контракт на играча през лятото.

С сътрудниците на Прохазка и Митрев са водени договаряния, само че също без резултат.

Словакът не е удовлетворен от изискванията в оферти му контракт, а сходно е и ситуацията с Митрев.

" Българска телеграфна агенция "

Първа лига 24 кръг, сряда 7 март  Черно море 2:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР