Ръководството на Левски успя да уреди лагер в Дубай, твърди

...
Ръководството на Левски успя да уреди лагер в Дубай, твърди
Коментари Харесай

Левски ще ходи в Дубай през зимата

Ръководството на Левски съумя да уреди лагер в Дубай, твърди „ Тема Спорт “. Още преди месец стана ясно, че съществува такава опция. Зимната подготовка ще се организира точно там, макар че досега не е ясно дали клубът ще премине в ръцете на компания, обвързвана с задграничния вложител Драган Шолак. Дори и да няма договорка за мажоритарния пакет акции на клуба, то Левски ще се готви в Обединените арабски емирства.

Както е известно, в ОАЕ се е открил някогашният притежател на " сините " Васил Божков, който публично се раздели с каузи си в клуба на 2 юни 2020 година. На тази дата мажоритарния пакет акции на клуба мина в ръцете на Наско Сираков.

Треньорът Станимир Стоилов още веднъж ще заложи на формулата от началото на 2022-а. Тогава той заведе тима на дълъг лагер в Турция. Сега ще е същото, единствено мястото на подготовка ще е друго. Кампът още веднъж обаче ще бъде в продължение на месец. Желанието на Мъри е " сините " да играят контроли против солидни отбори. Такива към този момент се уреждат. В момента от „ Герена “ редят спаринги против немски тимове.

Последният мач на Левски за 2022 година би трябвало да е на 4 декември против Лудогорец в Разград за 1/8-финалите за купата. Това ще се случи, в случай че преди този момент " сините " отстраняват аматьорския Вихрен (Сандански), а " орлите " отстранят Розова котловина. Именно по-късно от „ Герена “ ще разгласят публично и програмата си за зимна подготовка.

Стоилов разчита в Дубай да усъвършенства доста игровия жанр, както го направи в Турция при започване на 2022-а – " сините " направиха отлична пролет и завоюваха купата с победа над ЦСКА - София (1:0) във финала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР