Ръководството на Левски ще се опита да привлече юношеския национал

...
Ръководството на Левски ще се опита да привлече юношеския национал
Коментари Харесай

Левски пак се сети за национал от Септември

Ръководството на Левски ще се опита да притегли юношеския национал на България Иван Тилев от Септември през януари, научи ТОПСПОРТ . Халфът бе контрактуван за " Герена " още през лятото, когато треньор на " сините " бе Николай Митов, само че договорката пропадна в последният миг.

Сега 26-кратните първенци още веднъж желаят да се подсилят с гения. Идеята за неговото привличане е на новия мощен човек в клуба Асен Букарев. Координаторът по спортно-техническата активност е на мнение, че Левски би трябвало да притегли някои от най-изявените млади българския футболисти, а Тилев е един от тях. Поради тази причина " сините " ще се опитат да се снабдят с подписа на родения през 1999 година футболист през зимата.

 Левски следи играчи на каталунския Жирона
Левски набеляза футболисти, побеждавали Реал (Мадрид) през този сезон

Асен Букарев на лов за нови попълнения в Испания и Португалия

В началото на сезона полузащитникът бе пратен чартърен от Септевмри във втородивизионния Царско село, само че откакто Николай Митов се завърна в тима настоя да го има в редиците си. 18-годишният състезател има 8 мача за своя тим от началото на сезона, като в шест от тях е бил титуляр.

 Снимка 326228
Източник:

Очаква се през януари да има още един трансфер по оста Левски - Септември. ТОПСПОРТ към този момент Ви осведоми, че в новака в Първа лига ще премине Георги Ангелов, който не попада в сметките на Делио Роси.

 Левски се отхвърля от Георги Ангелов
Делио Роси зачерта нова покупка на Левски!

Футболистът ще е измежду напускащите по време на зимната пауза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР