Ръководството на Левски ще прибегне до отчаян ход, за да

...
Ръководството на Левски ще прибегне до отчаян ход, за да
Коментари Харесай

Кризата на Герена: Левски с отчаян ход

Ръководството на Левски ще прибегне до обезверен ход, с цел да избави клуба след провалената договорка с " Юнайтед Груп ". От " Герена " към този момент са почнали да оферират най-конвертируемите си футболисти, с цел да влязат свежи средства в касата.

През зимата интерес към играчи на сините не липсваше. Най-желаните бяха централните бранители Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундберг, както и Андриан Краев, Илиян Стефанов и Велтон. Официални предложения пристигнаха за панамеца, отбранителния халф и бразилеца. Руският Сочи и американският Ню Йорк Сити предложиха за Хосе Кордоба над 2 милиона евро и три пъти увеличено годишно заплащане на играча. Към Краев оферта пристигна от унгарския Фехервар и играчът бе прецизирал персоналните си условия, само че до договорка не се стигна. Предложенията бяха отхвърлени от Левски поради желанието да се запазят главните футболисти, само че това към този момент не може да се реализира.

Основно играчи са предлагани в Русия, където прехвърлянията стават с привличане чартърен. В тази страна трансферният пазар затваря на 22 февруари, във към този момент упоменатите Унгария и Съединени американски щати - през днешния ден и на 24 април, написа " Тема спорт ".
 Наско: Да ни е жив и здрав Мъри, той е благосъстоянието на Левски
Наско: Да ни е жив и здрав Мъри, той е благосъстоянието на Левски

Собственикът чака пет следващи победи от " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР