Ръководството на Левски ще подпише договор със Стайн Спирингс дори

...
Ръководството на Левски ще подпише договор със Стайн Спирингс дори
Коментари Харесай

Левски със сигурност подписва със Спирингс

Ръководството на Левски ще подпише контракт със Стайн Спирингс даже да не успее да откупи правата на халфа до края на трансферния прозорец. В момента “сините” са в напреднали договаряния с последния в елита на Нидерландия Валвайк за 23-годишния полузащитник. Той има контракт с сегашния си клуб до лятото, което значи, че Левски може още в този момент да парафира прелиминарен договор с него, който да влезе в действие след края на акцията, когато играчът ще дойде на “Герена” като свободен сътрудник.

Спирингс не отпътува на зимна подготовка в Португалия с сегашния си тим, с цел да чака евнтуално развиване по прехвърлянето си. Той към този момент посети София, прегледа базата на “сините” и организира диалози с шефовете на клуба. Изпълнителният шеф Павел Колев пък разкри, че халфът е останал удовлетворен от видяното.

От “Герена” въпреки всичко се надяват, че ще реализиран сделка с Валвайк и до дни ще разгласят Стайн за собствен състезател. Столичани бяха безапелационни, че ще платят по-малко от 500 хиляди евро за него, макар че нидерландците упорстват за сходна сума.

“Тема спорт”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР