Ръководството на Левски се обяви в подкрепа на фондацията Ангели

...
Ръководството на Левски се обяви в подкрепа на фондацията Ангели
Коментари Харесай

Левски въстана срещу войната по пътищата

Ръководството на Левски се разгласи в поддръжка на фондацията " Ангели на пътя ". Основната задача на организацията ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг надзор по пътищата против пияни, дрогирани водачи и прекомерно високите скорости.

Ето какво написаха от „ синия “ клуб:

ПФК Левски в никакъв случай не е бил просто футболен клуб, а нещо доста повече в обществото. Като такива ние сме длъжни да застанем зад публично значими дела. Точно такава е войната по пътищата, която лишава животи всеки ден. Още е свеж ужасът от нещастието след мача с Айнтрахт Франкфурт, когато загубихме петима наши братя в злополука.

Затова ПФК Левски декларира своята съпричастност към фондация „ Ангели на пътя “. Нейна съществена задача ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг надзор по пътищата против пияни, дрогирани водачи и прекомерно високите скорости.

Официалното разкриване на Фондацията ще се състои на 4-и февруари от 13:00 часа в „ Гранд хотел София “.

ПФК Левски застава зад идеята да се спре войната по пътищата и да се вземат оптимално съществени ограничения против всички извършители. Животът е най-голямата полезност, животът няма цвят или клубна принадлежност ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР