Ръководството на Левски пусна в продажба билети по 5 лева

...
Ръководството на Левски пусна в продажба билети по 5 лева
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за баража за Лига Европа

Ръководството на Левски пусна в продажба билети по 5 лв. за Сектор " Б ", 7 за Сектор " В " и по 10 и 20 лв. за бранш " А " за идния бараж за присъединяване в Лига Европа. " Сините " ще играят против Славия или Етър на 28-и май, вторник, от 20 часа на стадион " Георги Аспарухов ".
" Уважаеми последователи, билетите за идния бараж за Лига Европа, в който ПФК Левски е хазаин, към този момент са пуснати в предварителна продажба.
Пропуски ще се продават във феншопа на бранш " STRABAG " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също по този начин от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.  Феновете на Левски по време на дербито @@@
В деня на мача (28.05.) билети ще се продават на касите пред Сектор " STRABAG " и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме. За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуща си онлайн, незабавно по-късно можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.
Сезонните абонаментни карти ще са годни и за тази среща.
Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.
В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. И в баража още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор " STRABAG " - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година ще влизат на тези места също против 10 лева Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш " STRABAG ". Цената за ВИП Семейния бранш " Vivacom " е 30 лв., като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни съпровождат до две деца до 14 година, то цената е 40 лв.. В бранша за дребните почитатели са планувани редица занимания, като джаги, плейстейшън 4, безвъзмездни пуканки, среща с талисмана " Лъвски " и едни от най-хубавите места на стадиона. Към фамилния бранш " Vivacom " се влиза през ВИП входа на Сектор " STRABAG ". За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от уеб страницата на Левски!). Срещата бараж на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " е на 28.05.2019 година (вторник) от 20:00 часа ", гласи известието.
Цени на пропуските за срещата:
Сектор " STRABAG " - 10 лева (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лева (Ложа 2 и 3), 50 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор " В " - 7 лева
Сектор " Б " - 5 лева
Сектор " Г " - 5 лева (гости)
Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор " Г ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР