Ръководството на Левски продължава обиколката на България. Шефовете на тима

...
Ръководството на Левски продължава обиколката на България. Шефовете на тима
Коментари Харесай

Шефовете на Левски ще се срещнат с фенове в Кюстендил

Ръководството на Левски продължава обиколката на България. Шефовете на отбора ще бъдат в Кюстендил в събота, 5 декември, където ще се организира среща, тематиката на която ще е планът „ Левски на левскарите”.

"В неделя, 5 декември ПФК Левски взаимно с фенклуб „ Торсида Кюстендил “ провеждат левскарска среща в града! В 10:30 часа на площад „ Велбъжд “ ще бъде отворен мобилният почитател магазин. Освен формалната екипировка на обичания отбор, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката „ Никой с изключение на нас самите “, еднолистният календар за 2022 година и още доста други. Привържениците на „ Левски “ ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.

В 14:00 часа в читалище „ Братство “ мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят плана „ Левски на левскарите “ с последователите от Кюстендил и района, и ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба. ОЧАКВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! САМО ЛЕВСКИ! ", написаха "сините ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР