Ръководството на Левски отрече, че ще продава голмайстора си през

...
Ръководството на Левски отрече, че ще продава голмайстора си през
Коментари Харесай

Левски и Яблонски отрекоха за трансфер на защитника

Ръководството на Левски отхвърли, че ще продава голмайстора си през сегашния сезон Давид Яблонски. От " Герена " обявиха пред Нова телевизия, че клубът не е приемал оферта от чужбина за чешкия защитник. По-рано през днешния ден се появиха информации, че 26-кратният първенец на България ще се раздели с един от най-хубавите си футболисти. Такава опция обаче действително не съществува, безапелационни са " сините " шефове.

Това удостовери и самият Яблонски в обществените мрежи. " Няма трансфер. Никой не е приказвал за такова нещо. Никога не съм казвал, че желая да напусна клуба. Горд съм да играя за Левски! Не обръщайте внимание на изявленията в медиите от хора, които не ме познават. Аз ще съм първият, който ще знае, в случай че има трансфер, само че няма никакви признаци за това. Благодаря за разбирането. Весели празници на всички! ", написа бранителят.

Яблонски е закрепостен титуляр в редиците на Левски от началото на сезона в Първа лига. Нещо повече, чехът е водещият изпълнител на “сините”, откакто в 16 мача има осъществени 7 гола. Освен че се отличи с уменията си в нахлуване, Давид образува и отличен тандем в защитата на 26-кратния първенец на България с исландеца Холмар Ейолфсон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР