Ръководството на Левски не смята при никакви обстоятелства да продава

...
Ръководството на Левски не смята при никакви обстоятелства да продава
Коментари Харесай

Левски определи трима за непродаваеми

Ръководството на Левски не счита при никакви условия да продава трима от главните си играчи. Става въпрос за Станислав Иванов, Найджъл Робърта и Станислав Костов. “Сините” са подготвени на всичко, с цел да ги задържат на “Герена” и да градят тима към тях.

За задачата са сложени много високи цени на двама от тях. Това са Робърта и Иванов. Те направиха доста мощна есен и са главните голмайстори на тима с по 8 гола в Първа лига. Холандецът се утвърди на върха на офанзивата в отсъствието на Костов. Заговори се за интерес към него от няколко непознати клуба.

Младокът Станислав Иванов хвана дадения му от треньора Петър Хубчев късмет и се трансформира в главен футболист на Левски. Той бе следен от разнообразни скаути по време на мачовете на отбора в Първа лига. Цената и на двамата за възможни купувачи е над 2,5 милиона евро.

В същото време голмайсторът на Първа лига за предишния сезон Станислав Костов пропусна съвсем всички мачове от началото на актуалната акция. Той претърпя интервенция поради контузия, която го мъчеше няколко месеца. Докато се лекуваше, той подписа нов контракт с Левски, защото актуалният му изтичаше в края на сезона.

До момента на “Герена” няма получена публична оферта за нито един състезател. Има единствено запитвания за някои от тях. Все отново шфовете са решили да трансформират радикално трансферната политика. Футболисти няма да се продават при първата постъпила оферта. Основните играчи ще с задържат и ще се пускат единствено при в действителност преференциално предложение. Целта е да се построи боеспособен тим, което няма по какъв начин да стане при непрекъснато текучество на играчи.

“България днес”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР