Ръководството на Левски е успяло да подаде в срок всички

...
Ръководството на Левски е успяло да подаде в срок всички
Коментари Харесай

Левски спаси кожата за лиценза, подаде всичко в срок

Ръководството на Левски е съумяло да подаде в период всички документи, нужни за приемане на професионален лиценз, написа " Тема спорт ".

От " Герена” сториха това по електронен път през вчерашния ден. 31 март беше последният ден, в който клубовете можеха да удостоверят, че дават отговор на всички финансови критерии - да са изплатили или разсрочили всички задължения, които касаят приемането на право за присъединяване в efbet Лига и евротурнирите през идната акция.

От Левски разясниха, че са спазили всички условия в период. Шефовете на 26-кратните първенци и треньорът Станимир Стоилов на няколко пъти оповестиха, че не чакат проблеми с Лицензионната комисия към БФС.

Дали има такива ще стане ясно най-рано на 10 май. Тогава е първото съвещания на комисията. На него ще бъдат обсъждани документите на клубовете, които са подали такива и за присъединяване в евротурнирите.

В момента Левски има късмет за класиране в Лигата на конференциите - както през шампионата, по този начин и през Купата на България. Втората колекция на комисията е на 12 май, а третата - на 17-и.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР