Ръководството на Левски е получило няколко запитвания за трима от

...
Ръководството на Левски е получило няколко запитвания за трима от
Коментари Харесай

Сериозен интерес към младите звезди на Левски

Ръководството на Левски е получило няколко запитвания за трима от младоците, които съумяха да се утвърдят в състава през миналия сезон. Това са фланговият състезател Патрик-Габриел Галчев, както и атакуващите състезатели Марин Петков и Мартин Петков.
 Братята Цоневи за завръщането им в Левски и
Братята Цоневи за завръщането им в Левски и " Ел Класико "

Двамата пропуснаха съвсем цялата акция поради тежки контузии

Галчев (20 години) бе употребен най-често като ляв бек. Той взе участие в общо 17 дуела през сезона - 16 в шампионата и 1 за купата. 17-годишният Марин Петков пък минава за откритието при " сините ". Той бе на терена в общо 17 дуела. В тях съумя да вкара 3 гола. Първо се разписа за купата при провалянето с 1:2 от Славия. След това прекъсна головата суша, налегнала Левски в шампионата - вкара при 2:0 над Царско село, като преди този момент отборът не се бе разписвал в 4 срещи.

След това донесе и триумфа над Ботев Пловдив (1:0). Мартин Петков игра най-вече. 18-годишният нападател бе на терена в 24 срещи, в които бе прецизен 2 пъти.
 Благо Георгиев е свръзката сред Сираков и английския предприемач
Благо Георгиев е свръзката сред Сираков и английския предприемач

В последните дни тримата са имали редица срещи

Наско Сираков е безапелационен, че тримата ще останат в Левски и през идващия сезон, въпреки и интерес към тях да не липсва, написа " Тема спорт ". Това ще се случи без значение кой е треньор на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР